4 عامـل کاهش عـزت نفـس کـودک

4 عامـل کاهش عـزت نفـس کـودک

4 عامـل کاهش عـزت نفـس کـودک

تست تست ( y.khodadad ) ۱۴۰۰/۰۳/۱۸

تعریف اعتماد نفس :

 اعتماد فرد به توانایی ها ، ظرفیت ها و قضاوت های خودش در مواجهه با چالش های زندگی است .

 

تعریف عزت نفس :

 یک مفهوم نسبتا پایدار  که از دو بخش اعتماد به نفس و احترام به خود (اعتقاد به کسب موفقیت و داشتن شادی) تشکیل شده است

 

کمال گرایی یا تحقیر در مقابل واقع نگری :

در ارزیابی فعالیت های کودک خود از جملات اغراق آمیز دوری کنید ،  زمانی که قصد دارد تجربه ای جدید را انجام بدهد از گفتن جملات “ تو موفق می شوی ” و برعکس “ تو توانایی انجام آن را نداری ” دوری کنید چرا که در جمله اول باعث می شود به سمت ترس از شکست و در جمله دوم به سمت بی کفایتی و ناامیدی کشیده شود . می توانید با گفتن یک جمله “ این کار تجربه جدید توست ، تمام تلاشتو بکن” استفاده کنید.

منبع کنترل درونی در کنترل بیرونی :

کودک شما در طول روز یک سری اتفاقات برایش رخ می دهد که گاهی فکر می کند با منبع درونی خود یعنی تلاش و تصمیماتش انجام داده و گاهی با منبع بیرونی خود یعنی شانس و کمک دیگران، به کودکان تون نسبت به سنش مسئولیت بدین و او را با تشویق به سمت موفقیت سوق دهید ، این کار باعث می شود که در زمان شکست اعتماد و انگیزه او افت نکند.

بی احترامی به کودک :

در هنگام صحبت کردن با کودک سعی کنید کلماتی که به کار می برید دقت کنید، زیرا وقتی یک سری کلمات مانند : شرور ، پرنسس ، خجالتی و... را کار می برید باعث می شود که طبق تعریفی که ازش می شود رفتار کند . این کار باعث می شود بعد از مدتی از شخصیت واقعی خود دور شود.

ناکامی و کامروایی افراطی :

انجام یک سری کارها ممکنه برای کودک غیرقابل تحمل باشد و تلاشی برای انجام آن نکند ، باید شرایطی برای او فراهم کنیم تا سعی به انجام آن کند زیرا زمانی که آن ها را انجام ندهد بدون هیج مهارت یا دانشی رشد خواهد کرد.

طراحـی و ساخت کالا های سـپتا  دارای ویژگی های است از جمله :

سپتا با طراحی و ساخت بازی های آموزشی، حس اعتماد به نفس را در کودک شما تقویت خواهد کرد